Ze slaapt nog steeds. Weer een hele rustige nacht. De bewegingen lijken minder. Maar nog steeds in slaap. Gister wilde ik wat minder paracetamol geven maar dan wordt ze misselijk, moet ze overgeven en krijgt ze hele lichte verhoging. Gister vroeg in de avond had ze een paar momenten waarin ze haar ogen probeerde te openen en wat aan het bewegen was in haar bed. Hoop dat dat vandaag wat meer is. Via dokter Google de meest enge dingen gevonden die overeen kwamen met wat Johanna liet zien. Soms levert het iets op maar vaak wordt je helemaal gek als je gaat zoeken op internet. OGEN OPEN!! Rond een uur of 13.00 heb ik haar heel voorzichtig in bad gedaan. Ik was me bewust dat dit een groot risico op een grote aanval was maar het zou ook de goeie kant op kunnen gaan. Ze reageerde echt en begon even te spetteren zoals ze altijd doet maar dan wel met haar ogen dicht. Ze pakte een bakje en hield het stevig vast. Ik merkte dat ze er echt van genoot, kreeg zelfs een kleine glimlach maar wel alles met haar ogen gesloten. Daarna lekker schoon weer terug in bed viel ze in een diepe slaap. Rond een uur of 18.00, na de sondevoeding ben ik echt actief gaan proberen haar te stimuleren. Oefeningen doen met haar armen en benen, buikje masseren en uiteindelijk een filmpje van babytv aan op mijn telefoon. Toen deed ze ineens haar ogen open!!!! Ik was zo ontzettend blij en opgelucht!! Ik riep Mark en ze bleef kijken en een beetje reageren.. We waren echt even erg blij. Na de inspanning was het al gauw teveel, ze kreeg weer aanvalletjes waarbij ze met haar ogen wegdraaide en moest overgeven. Dus gelijk weer op haar zij met weinig licht aan en uitrusten.